Aline


Bij deze stel ik me graag even voor mijn naam is Aline, ik ben geboren in Wognum, heb 10,5 jaar in Bovenkarspel gewoond en ben in september 2005 naar Den Helder verhuisd. Sinds 2007 woon ik daar samen met mijn vriend Pascal. 

In februari 2009 lid geworden van Fotoclub FWG Den Helder, als natuurfotograaf met een voorliefde voor alles wat bloeit, groeit en beweegt in de Natuur. In april 2009 mij aangesloten bij de Natuurwerkgroep binnen de Fotoclub en in september 2011 mij aangesloten bij de Modelwerkgroep binnen de Fotoclub.

Verschillende cursussen en workshops op het gebied van de fotografie gevolgd. Vind het super leuk om met een groep mensen met dezelfde passie op stap te gaan, en samen al het moois in de natuur te ontdekken. 

In april 2013 kocht ik mijn eerste studiolampen met achtergronddoek, deed een oproep op facebook en voor ik het wist begon ik verslaafd te raken aan de modelfotografie. Liet wat werk zien op facebook, en de eerste aanvragen van klanten kwamen binnen, daarop besloten om op 7 juni 2013 mijn eigen bedrijf By Aline fotografie te starten.

Volg me op facebook en stuur me een privebericht als je vragen hebt!

Groetjes Aline

© foto Asmund (Ozfotografie)